موز سرشار از عنصر مفید پتاسیم است که ضمن تأثیر در حفظ تعادل الكترولیتی در سلول‌های بدن، با افزایش سطح پتاسیم در بدن خطر سكته‌های قلبی را به میزان چشمگیری كاهش می‌دهد.به گزارش افکار نیوز به نقل از برنا، نوید عطار مدیر...

موز سرشار از عنصر مفید پتاسیم است که ضمن تأثیر در حفظ تعادل الكترولیتی در سلول‌های بدن، با افزایش سطح پتاسیم در بدن خطر سكته‌های قلبی را به میزان چشمگیری كاهش می‌دهد.
کاهش سکته‌های قلبی با خوردن موز
به گزارش افکار نیوز به نقل از برنا، نوید عطار مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار داشت: متخصصان تغذیه، موز را به عنوان یك منبع غذایی مقوی و ضروری معرفی می‌كنند چراکه علاوه بر عنصر مفید پتاسیم، سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است.

وی با بیان اینکه ویتامین A از مهمترین ویتامین‌های موجود در این میوه است، افزود: وجود این ویتامین علاوه بر ضروری بودن برای سلامت پوست و رشد ناخن‌ها، برای رشد بافت‌های شبکیه و روند سیکل نوری سلول های مخروطی و استوانه ای درشبکیه چشم‌ها حیاتی است.

عطار افزود: موز یكی از مهمترین منابع غذایی حاوی سروتونین است كه می تواند در افزایش خلق وكاهش افسردگی موثر باشد.

وی با اشاره به این‌که موز هضم بسیار راحتی دارد، افزود: این میوه ضمن خنثی نمودن حالت اسیدیته موجود در دستگاه هاضمه، برای افرادی كه به زخم‌های گوارشی مبتلا هستند مفید است.